Värmepumpar för hem och pool

varmepump-kf240bd-2_1Miljövänlig, effektiv och anpassad för varje årstid – med en effektiv värmepump från Lyfco värmer du upp ditt hus samtidigt som du minskar dina utgifter och skonar miljön. Med hjälp av en värmepump använder du energi från luften för att värma upp ditt hus eller pool. Hos Lyfco finner du ett varierat utbud av värmepumpar både för hemmet och poolen. Gemensamt för alla våra värmepumpar är att de är tystgående och enkla att installera.

Vad som är viktigt att ha i åtanke är att oavsett vilken värmepump du använder bör du kontrollera vad den är utrustad med för kompressor. Det är kompressorn i värmepumpen som komprimerar energin den samlar in till ett högre tryck. Värmepumpens effektivitet är en funktion av hur bra dess kompressor är. I värmepumpar från Lyfco finner du enbart kompressorer av högsta kvalitet. Vi har ett samarbete med amerikanska Emerson Copeland som förser oss med rejäla och hållbara kompressorer som normalt återfinns i betydligt dyrare system. Du kan känna dig trygg i vetenskapen att din värmepump kommer klara av att värma ditt hus i flera år.

Året runt

Med hjälp av din nya värmepump värmer du upp ditt hus året runt. Våra effektiva värmepumpar alstrar värme genom att använda energin i luften utomhus – även om temperaturen utomhus är minus 25 grader. Pumpen kan värma ditt vatten upp till 60 grader.

Poolvärmepump

Rådgör med en konsult för uppvärmning av din pool. Det är många faktorer som du bör ta hänsyn till när det gäller uppvärmning av en pool. Till exempel är det av betydelse om poolen är försedd med ett tak samt vilken önskad temperatur du vill värma upp din pool till för att kunna hålla kvar värmen i vattnet. Vissa pooler klarar inte av att hålla kvar värmen under vinterhalvåret.

Kompletterande värmekälla

Har du en gammal värmekälla i form av el/olja/pellets/ved-panna så kan du fortfarande använda den.Vi rekommenderar dock att du använder din nya värmepump från Lyfco som din primära energikälla. Den är billigare i drift än din tidigare värmekälla som du lämpligen kan använda vid extremt kalla nätter under vintern.

lcd-displayAnvändarvänligt system

Att navigera dig runt i systemet som följer med din nya värmepump är inte svårt. Med en praktisk LCD-display kan du enkelt ta del av den information du vill ha. LCD-displayen är din styrenhet inifrån huset.

Enkel installation

Att installera en värmepump har aldrig varit så enkelt. Du behöver anlita en rörmokare med erfarenhet från installation av värmepumpar. Sedan installeras produkten genom att placera två delar till och från värmepumpen – en som för in kallt vatten och en som för ut det varma.

Färre mellanhänder – bättre pris

Vi kan erbjuda ett lågt pris tack vare direktkontakt med producenterna av värmepumparna. Det gör att vi undviker kostnaderna som skulle lagts på om vi handlat genom underleverantörer– vilket gynnar dig som kund! Vi beställer även in i större volymer vilket drar ned kostnaderna för frakt.