Eldriven golfvagn

eldriven-golfvagn_3Gör din golfrunda lättare – och miljövänligare – med en smart eldriven golfvagn från Lyfco. Med nästa generations golfvagnar får du det lättare att fokusera på ditt spelande under din golfrunda. Vi erbjuder följande gröna golfvagnar:

  • Lyfco E1(pb)
  • Lyfco E1(li)
  • Lyfco R3(pb)
  • Lyfco R3(li)

En eldriven golfvagn erbjuder dig den absoluta komforten när du är ute och spelar golf. Med hjälp av denna produkt kan du fokusera helt och hållet på din teknik, då du inte kommer att ha tröttat ut armar och rygg genom att släpa på din golfbag.

Med kvalitetsramar av aluminium och stilren design så är golfvagnar inte bara för pragmatikern. Våra eldrivna golfvagnar är ett givet val för dig som letar efter en vagn som är estetiskt tilltalande.

ihopfallbar-golfvagn_1Om du letar efter komfort så har du naturligtvis också hittat rätt. Med din nya arbetsmyra bredvid dig behöver du bara fokusera på ditt golfspelande ute på banan. Justera bara höjden på handtaget för att det ska passa din längd innan du påbörjar din golfrunda. En eldriven golfvagn passar framförallt bra för dig som vill fortsätta spela golf, men som av olika skäl inte vill eller kan dra en traditionell golfvagn. Har du problem med dina axlar, smärtor i korsryggen eller känner av någon annan skada som hämmar dig, kommer en eldriven golfvagn att underlätta ditt spelande. Du kommer inte att ha några problem att transportera dina golfklubbor mellan hålen.

Beroende på vilken modell du väljer att köpa tillkommer det olika batterier. I våra (pb)-modeller ingår det ett bly-batteri medan i (li)-modellerna ingår det litium-batterier. Med våra batterier behöver du endast ladda vagnen över natten så är den redo att användas igen dagen därpå.
Hur du väljer att justera din hjälpreda är bara två snabbkopplingar bort. Den ergonomiskt anpassade golfvagnen är framtagen med användarvänlighet i fokus.

batteri-golfvagn_1För att erbjuda ytterligare en dimension av användarvänlighet kommer din nya golfvagn med högupplöst LED-skärm. Från skärmen får du information om hastigheten och den kvarvarande batteritiden. Vagnen är även utrustad med ett USB-uttag som kan användas för att till exempel ladda din mobiltelefon.

När du lagt en beställning erbjuder vi dig ett bonuspaket med produkter för att komplettera din nya golfvagn. I det här tillbehörspaketet packar vi ned en scorecard-hållare samt dryckes- och paraplyhållare. Vid sidan om detta kan du även välja till ett specialanpassat regnskydd för golfvagnen.

Vi lämnar en 24 månaders garanti på ramen och 12 månaders garanti på styrsystem, motor och växellåda. Vi på Lyfco förser dig med reservdelar från vårt eget lager vilket gör att reparationsprocessen snabbare då vi inte behöver gå via underleverantörer.